Meer dan duizend woorden

een basismap ter ondersteuning van de communicatie

 

meer dan 1000 woorden

Iedereen heeft wat te zeggen, maar niet iedereen kan even goed praten.

Op vraag van logopedisten werkten we deze basismap ter ondersteuning van de communicatie uit. Deze map dient ter ondersteuning van de communicatie, ze vervangt ze niet. Het is ook belangrijk te weten dat het om een basis gaat. De map moet nog verder aangepast worden aan wie ze zal gebruiken.


Herken je jezelf in deze vragen of heb je een heel andere vraag? We helpen je graag verder!

voorbeeldpagina

Als vzw putten we uit jaren praktische ervaring in het werkveld, deelname aan projecten en ervaringen van andere ouders en begeleiders.

We bieden je vrijblijvend tips en aandachtspunten bij het uitwerken van je hulpmiddel op maat.

En omdat we het belangrijk vinden dat je goed geïnformeerd bent, doen we dit bovendien gratis! Het volstaat om je vraag via mail of het contactformulier door te geven en we proberen je zo goed mogelijk verder te helpen.

 

Materiaal

extra materiaal om de map uit te breiden

Er is heel wat materiaal om de map uit te breiden of om een eigen map uit te werken. We bieden je hier een overzicht van de mogelijkheden.

Sjablonen

sjablonen om pagina's bij te maken

Wil je pagina's in dezelfde stijl bijmaken? Wil je stickers afdrukken om een picto te overplakken? Download hier de sjablonen.

Uitbreiding

aanvullende pagina's

Hier vind je enkele kant-en-klaar pagina's als uitbreiding op bestaande thema's. Afdrukken, lamineren en klaar voor gebruik.